Ανακοινώσεις

Κάλεσμα συμμετοχής στο Παιδικό Φεστιβάλ Τέχνης και Αποδοχής.


Μετά την τόσο μεγάλη επιτυχία του Φεστιβάλ Τέχνης και Αποδοχής που εγινε το Σάββατο στο Ναυπλιο, ξεκινάει επίσημα η διοργάνωση του 2ου Παιδικού/Σχολικού Φεστιβάλ Τέχνης και Αποδοχής και για την Αθήνα.
Καλούμε Σχολεία, Συλλόγους, Οργανώσεις, Καλλιτέχνες αλλά και Οικογένειες να δηλώσουν συμμετοχή και να μας δειξουν κάτι που κάνουν και αφορά στα ανθρώπινα δικαιώματα, στην Αποδοχή και στο αντιρατσιστικό μήνυμα..
Πάμε γερά!
(Τη φόρμα συμμετοχής θα την βρείτε και εδώ:https://artschoolfestival.blogspot.gr/21-9-2017
Σας ενημερώνουμε πως η προθεσμία συμμετοχών για τα σχολεία παρατάθηκε μέχρι τις 30/9/2017.


4-9-2017

Kάλεσμα Σχολείων

Από σήμερα και μέχρι και τις 25 Σεπτεμβρίου, όσα σχολεία επιθυμούν να δείξουν τη δουλειά που έχουν κάνει σε προηγούμενα χρόνια γύρω από το θέμα της Αποδοχής της Ετερότητας, της Συμπερίληψης, των Ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κατά του ρατσιστικού λόγου, μπορούν να στείλουν email στο art.school.street.fest@gmail.com 
όπου θα αναφέρουν:

  1.  τα στοιχεία του σχολείου ( πχ. 1ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών)
  2.  όνομα συντονιστή-υπεύθυνου επικοινωνίας (όνομα, email και τηλέφωνο) 
  3.  το θέμα που θα δείξουν (πχ. τραπεζάκι με  έντυπα/εφημερίδες που έφτιαξαν  παιδιά, ή ταμπλό με φωτογραφίες και έργα παιδιών, ή εργαστήριο κατασκευής αφρικάνικης μάσκας κ.α.)

Για περισσότερα οδηγίες και πληροφορίες για τα τραπεζάκια των σχολείων θα βρείτε : ΕΔΩ

Αμέσως μετά τις 25 Σεπτεμβρίου θα ακολουθήσει συνάντηση σχολείων και φορέων με σκοπό την επικοινωνία γύρω από θέματα που αφορούν το Φεστιβάλ.


Από το φεστιβάλ στο 2ο Δ.Σ. Αχαρνών
@Κουκλοθέατρο Βρούμηδες

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο Ελένη! Είναι μια πολιτιστική έκφραση που ήρθε για να μείνει και να αλλάξει το τοπίο στη συμμετοχική προσπάθεια, στην αποδοχή και τη διαχείριση της ετερότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολικό Street Festival Τέχνης και Αποδοχής 2020

Φέτος περισσότερο ίσως από άλλες φορές υπάρχει η ανάγκη να βγούμε με τα παιδια μας, οι δάσκαλοι και οι γονεύς στον δρόμο. Όταν εννοω δρόμ...